SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Activ Property Services a oferit asistenta companiei Duvenbeck Romania pentru relocarea sediului din Bucuresti in cladirea de birouri Preciziei Business Center.

Duvenbeck Romania are in administrare spatii logistice de peste 7600 mp in Brasov, Arad, Ploiesti, si Pitesti, 900 de angajati, detine o flota de peste 250 de camioane si peste 500 de remorci.

Duvenbeck Romania a fost infiintata in anul 2005 si a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de peste 70 milioane de euro.

La nivel internaţional, compania Duvenbeck Logistik are peste 35 de locatii in opt tari, peste 5500 de angajati si administreaza peste 200 000 mp de spatii logistice. Cea mai mare parte a clientilor Duvenbeck sunt in special din domeniul auto: Ford, BMW, Continental, Audi, Volvo, Wolkswagen, Opel, Porche etc. Duvenbeck Logistik este una dintre cele mai mari companii de transport si logistica prezente in Romania.

Noul sediu de birouri al companiei Duvenbeck Romania ocupa 118 m2 la etajul 4 al cladiri Preciziei Business Center, situata in vestul Bucureștiului, pe Strada Preciziei, in proximitatea intersecţiei cu Strada Valea Cascadelor. Locaţia se gaseşte la o distanţa de 5 minute de mers pe jos atat fata de Bulevardul Iuliu Maniu / metrou Pacii, cat si faţa de staţia de metrou Preciziei.

“Preciziei Business Center a fost selectata de compania Duvenbeck datorita traficului rutier mult mai fluent din vestul capitalei decat cel din nord, a disponibilitatii infrastructurii de metrou in distanta pietonala si a variantelor flexibile de compartimentare care au permis configurarea noului spatiu conform cerintelor clientului nostru.” declara Andrei Birsan, Head of Office Department al Activ Property Services.