SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

SPAȚII BIROURI DE ÎNCHIRIAT SECTORUL 2

Spații de birouri de închiriat în sectorul 2, zona Mihai Bravu – Piața Iancului,  în imobile de birouri cu dotări si finisaje moderne.

3 Rezultate

Închiriere Birouri În Sectorul 2

Spații de birouri de închiriat în Sectorul 2,  zona Mihai Bravu - Piața Iancului, în imobile de birouri moderne cu acces imediat la stația de metrou Piața Iancului.

Închirierea spațiilor de birouri se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezinta proprietarii.

Ordonare după:
Birouri De Închiriat În Empire Tower
ÎNCHIRIERE

Birouri De Închiriat În Empire Tower

Verificați pe hartă București, Iancului , Șos. Iancului 31
Spaţii de birouri în zona de est a Bucureştiului, pe Şoseaua Iancului, la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou ..
  • min 120 - max 120 m2
  • Actualizat: 18-10-2021
Codecs Office Building
ÎNCHIRIERE

Codecs Office Building

Verificați pe hartă București, Iancului , Str. Agricultori 35-39
Spatii birouri de inchiriat la limita de est a centrului Bucurestiului, langa Piata Iancului, 5 minute de metrou Iancului. Suprafata de 230-250 m2 ..
  • 0 m2
  • Actualizat: 13-10-2021
Birouri De Vânzare În Empire Tower
VÂNZARE

Birouri De Vânzare În Empire Tower

Verificați pe hartă București, Iancului , Șos. Iancului 31
Cladire de birouri de vanzare în zona de centru-Est a Bucureştiului, pe Şoseaua Iancului, la 500 metri de Mega Mall.
  • min 2.382 - max 2.382 m2
  • Actualizat: 9-08-2021

Clădiri De Birouri zona Iancului

Spații de birouri de închiriat în Sectorul 2, zona Iancului. Oferte actualizate cu adresă exactă, suprafata disponibila, poze și planuri.

Platforma online www.spatii-de-birouri.ro conține cea mai mare ofertă de spații de birouri de închiriat din România, cu peste 400 oferte în Romania, mare parte în București, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara și celelalte orașe principale din România.

Serviciile de selecție a clădirilor de birouri din Sectorul 2, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea birourilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Selectează spațiile de bioruri de inchiriat închiriat din sectorul 2, din zona Mihai Bravu - Iancului prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii.

Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!