SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Birouri de închiriat Craiova

Birouri de închiriat în Craiova in zona centrala a orașului. Birouri de închiriat in clădiri de birouri moderne.

Promovam cele mai reprezentative 2 imobile de birouri de închiriat în Craiova, ambele ofertele oferind spații de închiriat de clasa superioara, cu servicii de administrare, paza si întreținere tehnica.

2 Rezultate

Închiriere birouri Craiova

Spații de închiriat în Craiova oferite în platforma online www.spatii-de-birouri.ro conține cea mai mare ofertă de birouri de închiriat din România, cu peste 400 oferte în Romania, mare parte în București, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara și celelalte orașe principale din România.

Serviciile de selecție a birourilor de închiriat din Craiova, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea birourilor de închiriat va este asigurata de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Ordonare după:
Chiriac Center birouri de inchiriat Craiova central poza cladire
ÎNCHIRIERE

Spatii Birouri De Închiriat În Chiriac Center

Verificați pe hartă Craiova, Central , Str. Pietei 2
Birouri de inchiriat intr-o cladire noua, disponibila din 2019 in Craiova, Piata Chiriac, zona centrala extinsa. Suprafata inchiriabila 1.500 m2 (300 m2/etaj).
  • 0 m2
  • Actualizat: 3-06-2021
Savinesti 6 Office birouri de inchiriat Bucuresti central imagine cladire
ÎNCHIRIERE

Savinesti 6 Office

Verificați pe hartă Craiova, Central , Str. Savinesti 6
Cladire noua cu birouri de inchiriat in zona ultracentrala Craiova, intre Calea Bucuresti, Calea Unirii si Strada Al. Ioan Cuza. 124-172 m2 pe ..
  • 0 m2
  • Actualizat: 19-04-2021

Birouri Craiova

Oferte actualizate cu birouri de închiriat în Craiova cu adresă exactă, suprafata disponibila, poze, planuri și filmare video pentru clădirile reprezentative.

Selectează birourile de închiriat din Craiova prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii.

Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!