SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

BIROURI SECTOR 2 

Birouri in Sectorul 2 Bucureşti, zona Colentina, în clădiri moderne sau imobile modernizate. Spații de închiriat cu acces facil la mijloacele de transport în comun si conexiuni rutiere rapide către toate zonele de interes ale orasului. 

1 Rezultate

Spaţii Birouri Sector 2

Birouri în sectorul 2  București cu adresă exactă, suprafaţa disponibilă, poze şi planuri.

Închirierea spațiilor de birouri se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezinta proprietarii.

Ordonare după:
Spațiu Birouri de Închiriere FreshAir
ÎNCHIRIERE

Spațiu Birouri de Închiriere FreshAir

Verificați pe hartă București, Colentina , Sos. Colentina 60A
Birouri de inchiriat in nord-estul Bucurestiului, zona Colentina. Suprafata pe etaj de peste 650 m2, parcare exterioara generoasa.
  • min 80 - max 110 m2
  • Actualizat: 11-10-2021

Birouri zona Colentina

Birouri în Sectorul 2  București , zona Colentina. Oferte actualizate cu adresă exactă, suprafata disponibila, poze și planuri.

Platforma online www.spatii-de-birouri.ro conține cea mai mare ofertă de spații de birouri de închiriat din România, cu peste 400 oferte în Romania, mare parte în București, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara și celelalte orașe principale din România.

Serviciile de selecție a birourilor din Sectorul 2, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea birourilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Selectează clădiri de birouri în sectorul 2 cu spații de închiriat in zona Colentina prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii.

Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!