SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

BIROURI DE ÎNCHIRIAT Arad

Birouri de închiriat în Arad sau in zonele adiacente orasului, în clădirii de birouri moderne ușor accesibile si deservite de mijloace de transport public.

Birouri de închiriat în Arad cu adresă exactă, suprafata disponibila, poze si planuri.

1 Rezultate

Închiriere Birouri în Arad

Birouri de închiriat în Arad in zona centrala și in toate zonele de afaceri ale orașului, în clădiri moderne cu acces la mijloacele de transport public. 

Birouri de închiriat în Arad  cu suprafețe disponibile pentru toate tipurile de ocupanți. 

Închirierea spațiilor de birouri se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezinta proprietarii.

Ordonare după:
Waterhouse Business Center birouri de inchiriat Arad zona industriala de vest poza cladire
ÎNCHIRIERE

Waterhouse Business Center

Verificați pe hartă Arad, Vest , Calea Bodrogului 6
Birouri de inchiriat in Arad, la iesirea catre Aeroportul International Arad si Autostrada A1. Suprafata totala 3.324 m2, cu 830 m2/etaj.
  • 0 m2
  • Actualizat: 20-06-2023

Închiriere Birouri Arad

Platforma online www.spatii-de-birouri.ro conține cea mai mare ofertă de birouri de închiriat din România, cu peste 400 oferte în Romania, mare parte în București, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara și celelalte orașe principale din România.

Serviciile de selecție a spațiilor de închiriat din Arad, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea birourilor de închiriat va sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Selectează birourile de închiriat din Arad prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii.

Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!