SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

ÎNCHIRIERE Birouri SECTORUL 1

Închiriere birouri în Sectorul 1 București în imobile de birouri cu dotări si finisaje moderne. Promovam 2 spații de închiriat în zona de Nord, Cartierul Bucureștii Noi.

2 Rezultate

Spații De Birouri În Sectorul 1

Închiriere birouri în Sectorul 1, în imobile de birouri moderne amplasate în de-a lungul Bulevardului Bucureștii Noi cu acces imediat la metrou.

Închirierea birourilor din Sectorul 1 se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezinta proprietarii.

Ordonare după:
Închiriere spații de birouri în Bucurestii Noi 233B
ÎNCHIRIERE

Închiriere spații de birouri în Bucurestii Noi 233B

Verificați pe hartă București, Bucurestii Noi , Bdul. Bucurestii Noi 233B
Cladire cu spatii de inchiriat in zona Bucurestii Noi – Straulesti, vis-a-vis de statia de metrou Straulesti si Terminalul Multimodal. Suprafata 743 m2. ..
  • 0 m2
  • Actualizat: 26-10-2021
Spații de birouri în J8 Office Park
ÎNCHIRIERE

Spații de birouri în J8 Office Park

Verificați pe hartă București, Bucurestii Noi , Str. Jiului 8
Parc de afaceri in zona Bucurestii Noi, nord-vestul Bucurestiului, la 3 minute de metrou Jiului. Clasa A, BREEAM Excelent.
  • min 700 - max 16.178 m2
  • Actualizat: 14-10-2021

Spații Birouri În Bucureștii Noi

Oferte actualizate cu spații de birouri de închiriat în București Sectorul 1 cu adresă exactă, suprafata disponibila, poze si planuri.

Închiriere birouri în Sectorul 1 pe platforma online www.spatii-de-birouri.ro. Cea mai mare ofertă de spații de birouri de închiriat din România, cu peste 400 oferte în Romania, mare parte în București, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara și celelalte orașe principale din România.

Serviciile de selecție a spațiilor de închiriat din București, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea birourilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Selectează spațiile de închiriat din Bucureștii Noi prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii.

Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!