SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

ÎNCHIRIERE Birouri în bucureștii noi, SECTOR 1

Închiriere birouri în Sectorul 1 București în imobile de birouri cu dotări si finisaje moderne. Promovam 2 spații de închiriat în zona de Nord, Cartierul Bucureștii Noi.

2 Rezultate

Spații De Birouri În Sectorul 1

Închiriere birouri în Sectorul 1, în imobile de birouri moderne amplasate în de-a lungul Bulevardului Bucureștii Noi cu acces imediat la metrou.

Închirierea birourilor din Sectorul 1 se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezinta proprietarii.

Ordonare după:
Spatii amenajate clinica medicala in Medcenter, vedere generala cladire
ÎNCHIRIERE

Spatii amenajate clinica medicala in Medcenter

Verificați pe hartă București, Bucurestii Noi , Str. Aeroportului 2
Inchirieri spatii cu destinatie medicala in Bucuresti-Chitila, pe Strada Aeroportului, in apropierea Carrefour Colosseum.
  • min 1.000 - max 5.000 m2
  • Actualizat: 1-06-2023
J8 Office Park birouri de inchiriat Bucuresti vest imagine cladiri
ÎNCHIRIERE

Spații de birouri în J8 Office Park

Verificați pe hartă București, Bucurestii Noi , Str. Jiului 8
Parc de afaceri in zona Bucurestii Noi, nord-vestul Bucurestiului, la 3 minute de metrou Jiului. Clasa A, BREEAM Excelent.
  • min 683 - max 15.420 m2
  • Actualizat: 10-04-2023

Spații Birouri În Bucureștii Noi

Oferte actualizate cu spații de birouri de închiriat în București Sectorul 1 cu adresă exactă, suprafata disponibila, poze si planuri.

Închiriere birouri în Sectorul 1 pe platforma online www.spatii-de-birouri.ro. Cea mai mare ofertă de spații de birouri de închiriat din România, cu peste 400 oferte în Romania, mare parte în București, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara și celelalte orașe principale din România.

Serviciile de selecție a spațiilor de închiriat din București, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea birourilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Selectează spațiile de închiriat din Bucureștii Noi prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii.

Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!