SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Birouri de închiriat Oradea

Birouri de închiriat în Oradea, atat in zona centrala a orașului, cat și langă noile zone comerciale. Birouri de închiriat in clădiri de birouri moderne.

Promovam cele mai reprezentative 2 clădiri de birouri de închiriat în Oradea, ambele ofertele oferind spații de birouri de închiriat de clasa superioara, cu servicii de administrare, paza si întreținere tehnica.

2 Rezultate

Închiriere Birouri în Oradea

Birouri de închiriat în Oradea în cele mai reprezentative clădiri de birouri din oraș, Centrul De Afaceri Oradea și Oradea Plaza.

Închirierea spațiilor de birouri se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezinta proprietarii.

Ordonare după:
Centrul de Afaceri Oradea închiriere birouri Oradea vederere panoramică
ÎNCHIRIERE
Clădire de birouri clasa A în Oradea, pe Strada Nufărului, lângă centrul comercial Lotus. Suprafața închiriabilă de 9.500 m2, cu 1.570 m2 pe ..
  • min 200 - max 500 m2
  • Actualizat: 20-06-2023
Oradea Plaza spații de birouri Oradea imagine fațadă
ÎNCHIRIERE

Închiriere Spațiu Birou În Oradea Plaza

Verificați pe hartă Oradea, Central , Str. Piata Cetatii 1
Birouri de clasa A amplasate în centrul civic al municipiului Oradea, în Piața Cetații. Complex multifuncțional livrat în 2010.
  • min 100 - max 300 m2
  • Actualizat: 20-06-2023

Birouri Oradea

Oferte actualizate cu birouri de închiriat în Oradea cu adresă exactă, suprafata disponibila, poze si planuri.

Platforma online www.spatii-de-birouri.ro conține cea mai mare ofertă de birouri de închiriat din România, cu peste 400 oferte în Romania, mare parte în București, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara și celelalte orașe principale din România.

Serviciile de selecție a birourilor de închiriat în Oradea, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea birourilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Selectează birouri de închiriat din Oradea prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii.