SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

BIROURI DE ÎNCHIRIAT theodor pallady

Birouri de închiriat în Theodor Pallady, în clădiri de birouri noi şi moderne. Promovăm, în prezent, 3 spaţii de închiriat în pe bulevardul  Theodor Pallady, în apropiere de magazinul IKEA.

3 Rezultate

Spații Birouri De Închiriat Sectorul 3

Birouri de închiriat în sectorul 3, zona Pallady, în clădiri de birouri noi şi moderne amplasate în partea de Est al Bucureştiului, la ieșirea spre autostradă A2 București - Constanța.

Închirierea spaţiilor de birouri se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezintă proprietarii.

Ordonare după:
The Market inchiriere spatii de birouri Bucuresti est imagine cladire
ÎNCHIRIERE

Birouri De Închiriat În The Market

Verificați pe hartă București, Pallady , Bdul. Theodor Pallady 51N
Birouri de inchiriat in estul Bucurestiului, in cadrul zonei comerciale Auchan-Metro Pallady, la 10 minute de 2 statii de metrou. Suprafata inchiriabila pe ..
  • min 400 - max 4.500 m2
  • Actualizat: 27-11-2023
Helios Business Center Pallady închiriere birouri București est vederere fațadă
ÎNCHIRIERE

Birouri De Închiriat În Helios Business Center Pallady

Verificați pe hartă București, Pallady , Bd.Theodor Pallady 47
Principala clădire de birouri din estul Bucureștiului, ieșirea spre autostrada A2 (Bulevardul T. Pallady). Accesibilitate bună, stație de metrou lângă clădire, suprafață pe ..
  • min 219 - max 2.245 m2
  • Actualizat: 7-11-2023
Jean Steriadi 17 spatii de birouri mici Bucuresti zona de est poza cladire
ÎNCHIRIERE

Jean Steriadi 17

Verificați pe hartă București, Pallady , Str. Jean Steriadi 17
Spatii de birouri mici de inchiriat in estul Bucurestiului, la 7 minute de metrou 1 Decembrie 1918. Suprafata pe nivel de 120 m2.
  • 0 m2
  • Actualizat: 2-11-2023

Spaţii Birouri Pallady

Oferte actualizate cu birouri de închiriat în Sectorul 3 București cu adresă exactă, suprafaţa disponibilă, poze şi planuri.

Platforma online www.spatii-de-birouri.ro conține cea mai mare ofertă de birouri de închiriat din România, cu peste 400 oferte în România, mare parte în București, Cluj Napoca, Constantă, Timişoara și celelalte orașe principale din România.

Serviciile de selecție a spațiilor de închiriat din București, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea birourilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Selectează birourile de închiriat din sectorul 3 , zona Pallady, prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii.

Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!