Se încarcă...

SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

Spatii de birouri de inchiriat in Palatul Lugoj

Spatii de birouri de inchiriat in Palatul Lugoj, la 1 minut distanta de primaria orasului. Spatiile interioare beneficiaza de utilitati si finisaje complete si un design ce imbina stilul clasic cu cel modern.

Inchiriere

Birouri de inchiriat in Lugoj

Spatii de birouri de inchiriat in incinta Palatului Lugoj, amplasat in centru orasului Lugoj, in Piata Iosif Constantin Dragan.

Proprietatea este amplasata la la 1 minut distanta de Primaria orasului, Catedrala Greco-Catolica si Podul de Fier si la 2 minute distanta de Universitatea Europeana Iosif Constantin Dragan si Teatrul Traian Grozavescu.

Palatul Lugoj este dotat cu sala de conferinte, 3 lifturi și parcare proprie. Fiecare spatiu dispune de grup sanitar propriu, contor pentru current, utilitati si finisaje complete si un design modern ce imbina noul cu vechiul.

Proprietatea are o suprafata totala de 3.988 mp, desfasurati pe demisol (742 mp), parter (700 mp), etajul 1 (900 mp), etajul 2 (910 mp) si masarda (736 mp). Spatiile se predau la cheie, complet amenajate. Suprafețele disponibile încep de la 41 mp, până la 405 mp.

Status Cladire finalizata

Niveluri D+P+2E+m

Suprafață închiriabilă 3,988 m²

Facilități
  Dotări

   Alte oferte din

   Oferte disponibile: 0

   Ești chiriaș?

   Contactează-ne și vei primi consultanță gratuită cu privire la:

   • condițiile existente în piață
   • renegociere termeni contractuali
   • opțiuni de relocare
   Contactează-ne

   Ești proprietar?

   Contactează-ne dacă vrei să fii prezent în cea mai avansată platformă online dedicată închirierii/vânzării de birouri

   Contactează-ne