SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Compania de consultanţă imobiliară Activ Property Services a oferit asistenţă companiei de sisteme de supraveghere DAHUA Technology, pentru relocarea birourilor sale din Bucureşti în clădirea de birouri River Plaza. Noul sediu al companiei ocupă 277m2 la etajul 3 al clădirii.

River Plaza a fost finalizată în 2007, având o suprafaţă totală de 13.305 m2, cu 783 m2 per nivel. Clădirea este amplasată în zona centrală a Bucureştiului, pe Splaiul Unirii, între Piaţa Unirii şi staţia de metrou Timpuri Noi (500 de metri distanţă). Zona Splaiului Unirii înregistrează o creştere a interesului ca urmare a lansării unor proiecte de birouri şi rezidenţiale noi în jurul staţiei de metrou Timpuri Noi şi a cererii pentru spaţii de birouri amplasate în proximitatea staţiilor de metrou.  

 “Observăm un interes în creştere al companiilor de IT şi tehnologie pentru clădirile de birouri moderne din centrul capitalei. Suntem convinşi că poziţionarea clădirii River Plaza, în centrul capitalei, aproape de staţia de metrou Timpuri Noi, va atrage şi alţi ocupanţi importanţi care şi-au exprimat deja interesul pentru clădirea din portofoliul nostru.” declară Andrei Birsan, Head of Office Department al Activ Property Services.

 

DESPRE DAHUA TECHNOLOGY

Dahua Technology este unul dintre cei mai importanţi furnizori globali de sisteme video de supraveghere. Compania are 42 de filiale în intreaga lume, acoperind America, Europa, Orientul Mijlociu, Oceania şi Africa. Cu peste 11.000 de angajaţi din intreaga lume, soluţiile, produsele şi serviciile Dahua sunt utilizate în peste 180 de ţări şi regiuni.

www.dahuasecurity.com