SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Cum pot beneficia micii antreprenori de spațiile de birouri flexibile?

Antreprenorii și proprietarii de afaceri mici sunt, prin definiție, o categorie diferită - este nevoie de anumite trăsături de personalitate, cum ar fi pasiunea, motivația și o etică robustă a muncii, pentru a avea succes fără a fi susținuți de securitatea și infrastructura unei organizații mari.

Dar pentru cei care sunt atât de înclinați să își deschidă propriul drum, antreprenoriatul oferă, de asemenea, numeroase beneficii - cum ar fi libertatea, flexibilitatea și o mai mare responsabilitate în ceea ce privește traiectoria profesională - care fac să merite cu atât mai mult ideea de a merge pe cont propriu.

Unul dintre dezavantajele majore? Viața de antreprenor, de proprietar de mică afacere sau de liber profesionist poate părea singuratică sau izolată la început. Fără un spațiu de birou special amenajat și fără o echipă de sprijin administrativ, s-ar putea să vă întrebați cum se pot îndeplini toate sarcinile de zi cu zi și dacă vă va lipsi interacțiunea regulată cu colegii și mentorii despre care se știe că alimentează colaborarea, stabilirea de legături și comunitatea. 

Ei bine, soluția acestor probleme o reprezintă spațiile de birouri de tip coworking. Numeroasele avantaje pe care aceste spații comune le oferă antreprenorilor, proprietarilor de afaceri mici și liber profesioniștilor independenți reprezintă un remediu pentru izolarea care vine adesea odată cu activitatea pe cont propriu.

De la simțul structurii la spiritul de comunitate, spațiile de coworking vă permit să vă schimbați perspectiva, să vă măriți productivitatea și să concretizați rezultate pozitive în afaceri. Iată câteva avantaje evidente al acestui sistem de spații de birouri!

Mai bine împreună

Crearea de parteneriate în calitate de proprietar de mică afacere sau de practician individual necesită un efort suplimentar - pe de o parte este destul de ușor să vă petreceți zilele ca antreprenor, muncind de unul singur, dar pe de altă parte veți rata o serie de oportunități în a stabili conexiuni profesionale semnificative, care să contribuie la creșterea viitoare a companiei voastre. 

Prin natura lor, spațiile de coworking sunt concepute pentru a reuni profesioniști dintr-o serie diversă de industrii sau domenii de afaceri într-un spațiu comun, pentru a lucra, dar și pentru a crea legături. Vă lipsesc acele momente în care vă strângeți cu toții la o cafea, de când ați părăsit o companie mare și v-ați dezvoltat pe cont propriu? Exact același gen de interacțiune îl veți putea experimenta în acest tip de spații de birouri, alături de alte momente constructive de comunicare, conexiune și comunitate cu ceilalți colegi care își ating obiectivele alături de voi.  

Nu este niciun secret că a petrece timp alături de oameni din diverse medii și domenii de expertiză poate genera idei și proiecte noi. Coworking-ul prezintă, de asemenea, oportunitatea de a întâlni alți profesioniști care vă pot ajuta într-o varietate de moduri - de la contabili, la profesioniști din domeniul juridic și până la specialiști în tehnologie - care vă pot ajuta să vă duceți afacerea la nivelul următor.

Sistem de sprijin inovator

Atunci când vă conduceți propria afacere, s-ar putea să vă lipsească infrastructura internă de care orice afacere are nevoie - de la asistență administrativă și IT la accesul la spații de întâlnire și la posibilitatea de a lucra din locații diferite. Acest tip de infrastructură este cel care poate să facă legătura între momentul în care treceți de la stadiul "cum ajung acolo" la cel de "am reușit să ajung în vârf".

În cazul în care optați pentru o locație de coworking, axată pe facilități, acest tip de spațiu de birouri vă poate oferi astfel de soluții la provocările permanente din rutina zilnică. Aveți nevoie de un birou privat sau preferați un spațiu comun mare, în care să puteți interacționa cu ceilalți profesioniști? Care sunt dotările tehnologice și serviciile administrative de care aveți nevoie? Veți avea vreodată nevoie de mai multe locuri pentru personal suplimentar, în viitor?

Alegând un spațiu de coworking, veți avea flexibilitatea de a face schimbări în spațiul de birouri pe măsură ce nevoile dumneavoastră evoluează, fără a fi blocat într-un contract de închiriere a unui birou fix pe termen lung. 

Coworking-ul aduce avantaje

Costurile mai mici, suportul integrat și flexibilitatea sporită oferite de spațiile de coworking oferă antreprenorilor, proprietarilor de mici afaceri și liber-profesioniștilor veniturile și timpul necesar pentru a investi în propria dezvoltare. Fie că sunteți la început de drum sau intrați într-o nouă etapă a afacerii voastre, simplitatea sistemului de spații de coworking, raportată la contractele tradiționale de închiriere de birouri, vă permite accesul la facilități de înaltă calitate și la dotări premium fără a cheltui o avere sau a face angajamente pe termen lung.

Spre deosebire de închirierea unui birou tradițional, spațiile de birouri de tip coworking vin echipate cu avantaje similare unui contract de închiriere, dar într-un format „plug-and-play”, într-un mediu all-inclusive. Acest tip de flexibilitate constituie un beneficiu esențial pentru firmele mici, care se află în perioada de creștere.

Indiferent dacă lucrați ca antreprenor, consultant, freelancer sau pe cont propriu, spațiile de coworking vă dau posibilitatea de a vă dezvolta afacerea dincolo de așteptările voastre, cu ajutorul unui mediu corespunzător și a asistenței potrivite la fața locului. Nu ezitați să ne contactați - Activ Property Services, una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România, vă poate ajuta oricând cu oferte pentru spații de birouri adecvate activității voastre, în București și în alte 14 mari orașe din țară.

Spatii de birouri - coworking