SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Compania imobiliara Activ Property Services a intermediat inchirierea a doua spatii de birouri in cladirea Art Business Center 5. Cele doua spatii insumand 500 mp la etajul 2 al cladirii au fost inchiriate catre companiile GTM Managing Services si Vehicle Management System.

Ambele companii ofera servicii pentru domeniul auto si au apelat la serviciile de consiliere ale Activ Property Services pentru relocarea birourilor, prin intermediul platformei online spatii-de-birouri.ro

Cladirea este situata pe Strada Nicolae Caramfil, la 350 de metri distanța de Șoseaua Pipera si 950 de metri de cartierul de birouri Barbu Vacarescu, cea mai efervescenta zona imobiliara din Romania. Constructia finalizata in anul 2007 are 6 niveluri, o suprafata inchiriabila de 11.000 mp si 176 de spatii de parcare distribuite pe doua niveluri la subsol.

ART Business Center 5 este a doua cea mai mare cladire de birouri din zona Nicolae Caramfil situata in partea de nord a Bucurestiului, la doar cateva minute de mers pe jos de Parcul Herastrau, oferind acces rapid catre aeroport. Zona s-a dezvoltat accelerat incepand cu anii 2000, de-a lungul bulevardului si pe strazile cu care se intersecteaza, fiind livrate noi cladiri de birouri si hoteluri, ansambluri rezidențiale si restaurante.

Zona Nicolae Caramfil se bucura de o buna pozitionare, fiind inconjurata de principalele zone de de birouri din nordul capitalei. Zona include un stoc modern de birouri in suprafata de 80.000 m2, rata de ocupare depasind 95%, conform platformei de birouri www.spatii-de-birouri.ro, administrata de Activ Property Services.

“Clientii nostri au selectat cladirea Art Business Center 5, in special datorita amplasarii strategice, cu acces excelent la principalele zone de birouri din nordul capitalei, disponibilitatii infrastructurii de metrou in distanta pietonala, respectiv rutelor catre Aeroportul Henri Coanda si catre principalele sosele  si autostrazi ce leaga capitala de orasele mari din tara.” declara Nicoleta Craciunescu, consultantul Activ Property Services responsabil de tranzactie.

Vehicle Management Systems (VMS) acopera prin serviciile sale, nevoile de mobilitate ale companiilor pentru calatorii de afaceri. In cei peste 13 ani de activitate, compania a devenit lider de piata in zona corporate oferind servicii complete de transport si chiar proiecte pentru externalizarea departamentelor de Chauffeur Driving. In 2018 a avut o cifra de afaceri de peste 3.000.000 euro. VMS este membra a grupului Autonom ce are peste 40 de agentii rent a car in orase din Romania, Ungaria si Serbia.

GTM Managing Services este reprezentanta in Romania a companiei internationale GT Motive, ce dezvolta de peste 40 de ani solutii software de gestionare a daunelor, intretinere si avarii din sectorul auto. Compania internationala are birouri reprezentante in Spania, Portugalia, Franta si Romania.

GTM Managing Services furnizeaza solutii de business pentru companii mutinationale - LeasePlan Romania, Groupama Asigurari, ALD Automotive, ARVAL Service Lease, WATFORD Insurance, pentru companii romanesti de renume - Pavalascu Risc Consultants, Autonom Services, Tiriac Auto, Grupul Radacini, Eurial Invest, Grupul Autoklass, precum si pentru alte 800 de unitati reparatoare mai mici. Compania a avut anul trecut o crestere a cifrei de afaceri cu 165% si o dublare a numarului de angajati.