SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Clădiri de birouri SECTOR 2

Clădiri de birouri  în sectorul 2, zona Mihai Bravu – Obor. Birouri de închiriat cu dotări si finisaje moderne, acces facil la mijloacele de transport în comun și conexiuni rutiere către toate zonele de interes ale orașului. 

2 Rezultate

Închiriere birouri Sector 2

Clădiri de birouri în Sector 2, zona Mihai Bravu - Obor, cu spații moderne si acces imediat la stația de metrou  Obor.

Închirierea spațiilor de birouri se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezinta proprietarii.

Ordonare după:
LOTUS OFFICES
ÎNCHIRIERE

LOTUS OFFICES

Verificați pe hartă București, Obor , Str. Avrig 12
Clădire cu spații de birouri mici, amplasată în zona Obor, pe strada Avrig, la 100 m distanță de Primaria Sector 2.
  • 0 m2
  • Actualizat: 11-10-2021
Birouri De Închiriat În Avrig 3-5
ÎNCHIRIERE

Birouri De Închiriat În Avrig 3-5

Verificați pe hartă București, Obor , Str. Avrig 3-5
Birouri de inchiriat in zona Obor, pe Strada Avrig, la 300 de metri de magazinul Bucur Obor si metrou Obor. Specificatii moderne, suprafata ..
  • min 440 - max 4.880 m2
  • Actualizat: 5-07-2021

Birouri zona Obor 

Clădiri de birouri în Sectorul 2  București , zona Bucur Obor. Oferte actualizate cu adresă exactă, suprafata disponibila, poze și planuri.

Platforma online www.spatii-de-birouri.ro conține cea mai mare ofertă de spații de birouri de închiriat din România, cu peste 400 oferte în Romania, mare parte în București, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara și celelalte orașe principale din România.

Serviciile de selecție a clădirilor de birouri din Sectorul 2, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea birourilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Selectează clădiri de birouri în sectorul 2 cu spații de închiriat in zonele Mihai Bravu – Obor prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii.

Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!