Se încarcă...

SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

Cladire de Vanzare In Metalurgiei 81B

Cladire de vanzare multi-functionala moderna cu spatii de birouri si de depozitare, amplasata pe Bulevardul Metalurgiei 81B, Sector 4 Bucuresti.

Vanzare

Vanzare cladire de birouri in Bucuresti Bd. Metalurgiei 81B

Vanzare cladire de birouri in sector 4, intr-o cladire mixta (birouri si depozitare) amplasata in zona Berceni, pe Bulevardul Metalurgiei, intre Şoseaua Berceni - Monaco Towers (600 metri) si zona comerciala cu Metro, Auchan si Jumbo (800 m).

Cladirea este situata la 800 de metri de statia de metrou Dimitrie Leonida, intre zonele rezidentiale noi dezvoltate pe fostele Sere Berceni si vis-a-vis de IMGB.

Vecinatatile includ functiuni mixte: doua dintre principalele zone rezidentiale noi dezvoltate in capitala in ultimii 10 ani, spatii comerciale si centre comerciale (Auchan, Metro, Jumbo, Grand Arena, Hornbach, Kaufland, Lidl), hale industriale si cladiri multifunctionale etc.

Accesul auto se realizeaza pe Bulevardul Metalurgiei, şosea cu o bandă pe sens şi trafic fluent, având conexiune directă în Şoseaua Berceni catre Piata Sudului (3,5 km) sau soseaua de centura (4,2 km), respectiv catre Strada Luica – Turnu Magurele (2 km).

Transportul public include statii de autobuz la 2-5 minute de mers de cladire si metrou (statia Dimitrie Leonida) la 10 minute de mers.

Metalurgiei 81B este o cladire multifunctionala finalizata in 2010, compusa dintr-un corp de birouri P+1 si un corp de depozitare, cu o suprafata utila totala de 1.532 m2. Cladirea este amplasata pe un teren cu suprafata de 2.001 m2, din care cladirea ocupa 959m2 iar restul de 1.042 m2 sunt parcare si spatiu verde.

Corpul de birouri are o suprafata utila de 928 m2, desfasurata pe parter si 2 etaje, cu o suprafata pe nivel de aproximativ 300 m2 si inaltimea pe etaj de peste 3 metri. Birourile sunt mobilate si dispun de receptie, zone open space, sala de conferinte cu 80 locuri si dotari audio-video profesionale, meeting room pentru 12 persoane, birouri individuale, bucatarie si grupuri sanitare, terasa la etajul 2 etc.

Sectiunea de depozitare are o suprafata de 604 m2, cu distanta intre stalpi de 8,7 x 5 metri, inaltime medie de 6,5 metri (maxim 8,6 m) si capacitate maxima de incarcare de 5 tone/m2.

Cladirea are specificatii moderne, climatizare cu ventiloconvectoare (centrala termica si chiller), detectoare de fum/foc, internet prin fibra optica de la RCS si Telekom, sistem CCTV, centrala cu call-center care permite pana la 30 convorbiri simultane, alarma conectata la BGS, cabina paza umana si poarta acces automata, post de transformare propriu etc.

Cladirea beneficiaza de 20-22 de locuri de parcare amplasate in exteriorul imobilului, dar poate fi extinsa si in interiorul depozitului daca se doreste.

Proprietatea este disponibila atat la inchiriere, cat si la vanzare.

 

Status Cladire finalizata

Dată finalizare 2010

Niveluri P+2E / P

Suprafață închiriabilă 1,532 m²

Suprafață etaj curent 300 m²

Locuri parcare 20

Facilități
 • Parcare proprie
Dotări
 • Ventiloconvectoare
 • Tavan Suspendat
 • Acces Securizat
 • Inaltime utila minim 2,7 metri
 • Ferestre cu deschidere
 • Receptie
 • Furnizori multipli Date si Voce
 • CCTV / Supraveghere Video
 • Detectoare Fum/Foc
 • Mocheta

Alte oferte din Berceni

Oferte disponibile: 3

Inchiriere

Birouri de inchiriat in Tradex Jilava, vedere fatada
Birouri de inchiriat in Tradex Jilava

Soseaua Giurgiului 5 , Berceni , București

Inchiriere

Metalurgiei 81B spatii de birouri de inchiriat Bucuresti sud poza fatada
Birouri de Inchiriat In Metalurgiei 81B

Bd. Metalurgiei 81B , Berceni , București

Inchiriere

Metalurgiei 87 inchirieri birouri mici pe Bulevardul Metalurgiei in sudul Bucurestiului, vedere stradala
Birouri De Închiriat În Metalurgiei 87

Bdul. Metalurgiei 87 , Berceni , București

Ești chiriaș?

Contactează-ne și vei primi consultanță gratuită cu privire la:

 • condițiile existente în piață
 • renegociere termeni contractuali
 • opțiuni de relocare
Contactează-ne

Ești proprietar?

Contactează-ne dacă vrei să fii prezent în cea mai avansată platformă online dedicată închirierii/vânzării de birouri

Contactează-ne