SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

ACTIV Property Services a intermediat închirierea a 3 noi locații pentru MaxBet, respectiv în București, Ploiești și Craiova. Rețeaua de centre de jocuri electronice de tip slot machine este în continuă extindere, deschiderea celor 3 noi locaţii făcând parte din amplul proces de consolidare a prezenței MaxBet atât în București cât și în regiune.

Spațiul din București ocupă 140 mp la parterul clădirii Ghencea Business Center, lărgind astfel aria de acoperire a rețelei de săli dedicate de tip slot machine MaxBet in zona de vest a oraşului.

Locația stradală din Ploiești ocupă 220 mp și este amplasată în Complexul Nord, zona intens circulată datorită multitudinii de spații comerciale.

A treia tranzacţie este reprezentată de un spaţiu de 130 mp situat în partea de sud-est a Craiovei, fiind a doua locație MaxBet din oraş.

„Piaţa sălilor dedicate tip slot machines este caracterizată în continuare de o activitate intensă, principalele reţele urmărind să-şi sporească prezenţa la nivel naţional. Colaborarea noastră cu MaxBet a presupus în acest caz determinarea zonelor cu potenţial, identificarea spaţiilor care să asigure vizibilitatea şi numărul optim de clienţi, respectiv procesul de negociere şi securizare a spaţiilor.” spune Valentin Manu, Head of Retail la ACTIV Property Services

MaxBet deține în prezent 110 locații, iar numărul lor este în continuă creștere. 67 dintre acestea se află în Bucuresti, fiind prezente în cele mai importante intersecții și bulevarde. Celelalte 43 de locații sunt răspândite în orașe mari, precum Pitești, Galați, Constanța, Ploiești, Bacău, Buzău,Timișoara, Craiova, Iași, Suceava, Brașov, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea,Târgu Jiu, Târgu Mureș.

DESPRE ACTIV PROPERTY SERVICES

ACTIV Property Services este una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România, activând la nivel național încă din momentul inființării în anul 1993. Compania are sediul central în București și două birouri regionale în Timișoara și Cluj-Napoca.

Departamentul nostru de spații comerciale de stradă oferă servicii profesionale de reprezentare a proprietarului şi a chiriaşului, activând la nivel național pe toate arterele importante de comerț stradal. Aceste servicii acoperă toate domeniile de activitate, de la fashion la bănci, restaurante și centre de jocuri electronice de tip slot machine, operatori alimentari sau produse pentru sănătate şi întreținere.

Clienții noștri includ retaileri precum ING Bank, Unicredit, Piraeus Bank, SensiBlu, DM, Calzedonia, Starbucks, MaxBet, Carrefour Market, Profi etc.

www.activpropertyservices.ro

DESPRE MAXBET

MaxBet este o companie puternică, cu peste 14 ani de experiență pe piața de gambling & entertainment din România. În momentul de față a ajuns să dețină 110 săli de jocuri (4 centre de distracție MaxFun și 106 săli de jocuri), cu încă 2 săli în proces de deschidere și are un număr de peste 1.500 de angajați. În România, sub brandul MaxBet operează două societăți: Max Bet SRL și Max Bet Jocuri Electronice SRL.

În ultimii ani, MaxBet a devenit lider de piață, ocupând locuri de top în Clasamentele Naționale pe domenii de activitate, după cifra de afaceri, după productivitate sau după performanța globală.

www.maxbetgroup.com