SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Compania de consultanță imobiliară ACTIV Property Services a oferit asistență companiei UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE pentru extinderea cu 7 ani a contractului de închiriere a spațiilor de birouri pe care le ocupă în Băneasa Business & Technology Park.

Sediul central al UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE este amplasat încă din 2008 în Băneasa Business & Technology Park, fiind desfașurat pe aproximativ 2.500 m2 de spații de birouri de clasa A.

Prelungirea contractului de închiriere confirmă încă o dată avantajele oferite de Băneasa Business & Technology Park, amplasamentul strategic de-a lungul accesului rutier către Aeroportul Internațional Henry Coandă și proximitatea cu cea mai întinsă platformă comercială din România (Băneasa). Parcul de afaceri ii permite companiei Unilever acces direct către facilitățile de producție și depozitare pe care compania le operează în zona Ploiești.

Piața de birouri din București a înregistrat o activitate record în 2016, cu un volum de închirieri cu 56% mai mare decât în anul precedent. Au fost înregistrate tranzacții majore cu un total de peste 390.000 m2, din care 37% a fost cerere nouă, 33% a fost reprezentat de relocări și 30% au fost prelungiri / renegocieri.

DESPRE UNILEVER

Unilever este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de alimente și produse de îngrijire personală, prezent în peste 190 de țări, ajungând la 2 miliarde de consumatori în fiecare zi. Compania are 169,000 de angajați și a generat vânzări în valoare de 53.3 miliarde € în 2015. Peste jumătate(58%) din resursele companiei sunt îndreptate către pietele emergente sau în curs de dezvolare. Unilever are mai mult de 400 de branduri ce pot fi găsite în casele din întreaga lume, incluzand Dove, Rexona, Knorr, Domestos, CIF, Hellmann’s, Lipton, Algida, Magnum.

Pentru mai multe informații despre Unilever și brandurile sale, vă rugăm să accesați www.unilever.ro.

DESPRE ACTIV PROPERTY SERVICES

ACTIV Property Services este una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România, activând la nivel național încă din momentul inființării în anul 1993. Compania are sediul central în București și două birouri regionale în Timișoara și Cluj-Napoca.

Departamentul de birouri al ACTIV Property Services oferă servicii de consultanță și închiriere pentru companii de top, internaționale și naționale, incluzând nume precum Ericsson, Vodafone, Mondelez, Kellogg’s, Thomson Reuters, 3M, Intralinks, Romgaz etc.