Se încarcă...

SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

Spatii birouri de inchiriat in AFI Arad

Spatii birouri de inchiriat in AFI Arad, principalul retail parc din municipiul Arad, deschis in 2023 in zona centrala.

Inchiriere

Inchiriere spatii birouri pe Calea Aurel Vlaicu 14

Inchiriere spatii birouri in zona centrala a municipiului Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, principala sosea care strabate municipiul, conectand zona centrala cu iesirea catre granita cu Ungaria.

Municipiul Arad este capitala judetului Arad (410.143 locuitori rezidenti), avand o populatie rezidenta de 145.078 locuitori conform Recensamantului din 2021.

Parcul de retail este situat la intersectia Calea Aurel Vlaicu cu Calea 6 Vanatori, intre Arena Francisc Neuman (500 metri) si Gara Arad (600 metri), repectiv la 1,2 km de limita zonei ultracentrale (Bulevardul Revolutiei).

Amplasamentul este dezvoltat ca principala destinatie de cumparaturi din judetul Arad, incluzand peste 70.000 m2 de spatii moderne intr-o raza de 600 metri. Zona include de asemenea cladiri rezidentiale (blocuri si case), Gara Arad si autogara, noul stadion de fortbal al echipei UTA Arad (Francisc Neuman), cladiri industriale etc. 

Accesul cu automobilul este excelent, Calea Aurel Vlaicu fiind principala artera a municipiului, cu 3 benzi de circulatie pe sens si linii de tramvai pe mijlocul bulevardului.

Transportul public este amplasat chiar in fata parcului de retail, incluzand statii de tramvai, autobuz si autogara, in timp ce Gara arad este situata la 8 minute de mers.   

AFI Arad este cel mai mare proiect comercial din Arad, deschis in noiembrie 2023, avand o suprafata inchiriabila de 29.400 m2. Parcul de retail este compus din hipermarketul Carrefour si galeria comerciala ancorata de Media Galaxy si Decathlon, magazinul DIY Leroy Merlin si o zona de strip mall cu suprafata de 7.700 m2 incluzand retaileri precum DM, SMYK, Sportisimo, CCC, Half Price, Tedi si Fressnapf. 

Parcul este dezvoltat pe parter, avand un singur spatiu de 494m2 amplasat la etaj, cu vedere excelenta la Calea Aurel Vlaicu, pretabil pentru diverse activitati (birouri / showroom, fitness, medical etc.).

Parcul este deservit de o parcare exterioara centrala, cu o capacitate de 950 de automobile.

Status Cladire finalizata

Dată finalizare 2023

Suprafață închiriabilă 29,400 m²

Locuri parcare 950

Facilități
 • Zona Comerciala
 • Parcare proprie
Dotări

  Alte oferte din Arad

  Oferte disponibile: 1

  Inchiriere

  Waterhouse Business Center birouri de inchiriat Arad zona industriala de vest poza cladire
  Waterhouse Business Center

  Calea Bodrogului 6 , Arad

  Ești chiriaș?

  Contactează-ne și vei primi consultanță gratuită cu privire la:

  • condițiile existente în piață
  • renegociere termeni contractuali
  • opțiuni de relocare
  Contactează-ne

  Ești proprietar?

  Contactează-ne dacă vrei să fii prezent în cea mai avansată platformă online dedicată închirierii/vânzării de birouri

  Contactează-ne