Se încarcă...

SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

PRIMUL MAGAZIN “SPORT VISION EXTRA” IN ROMANIA

ACTIV Property Services a intermediat inchirierea unui nou magazin ancora in Colosseum Retail Park.

Sport Vision Extra, noul magazine ancora al Colosseum Retail Park, are o suprafata de 930 m2. Cmpnaia (Sport Vision) va deschide cel mai mare magazin din Romania, si totodata primul sub formatul Sport Vision Extra, in urmatoarea perioada, dar nu mai tarziu de Trimestrul I din 2017.  

“Suntem convinsi de faptul ca Sport Vision Extra va fi o atractie pentru cumparatorii din Colosseum, oferind o colectie unica si extinsa de brand-uri sportive de imbracaminte si incaltaminte, la preturi avantajoase. Acest nou partener al Colosseum raspunde cerintelor cumparatorilor, in special al celor aflati in vecinatatea centrului comercial, in zona de nord-vest a capitalei.” spune Doinita Ilie, Head of Shopping Centers la Activ Property Services, responsabila pentru tranzactia de inchiriere.

Mihai Dinu, Director al centrului Colosseum, afirma: ”Salutam decizia Sport Vision de a se alatura Colosseum. Acest nou magazin ancora va fi urmat in scurt timp si de altii, ca urmare a dorintei noastre de a imbunatati mix-ul de chiriasi si de a dezvolta Colosseum, avand in vedere cresterea interesului retailerilor pentru acest retail park.” 

https://www.sportvision.ro

Colosseum Retail Park este principala destinatie de cumparaturi in nord-vestul Bucurestiului de la momentul deschiderii in 2011. Retail parc-ul are o suprafata inchiriabila de peste 37.000 m2 si este ancorat de Carrefour, Leroy Merlin, Altex si JYSK. Parcul este planificat pentru a fi extins in perioada urmatoare.

Sport Vision este unul dintre cei mai noi retaileri internationali de sport care au intrat in Romania, alaturandu-se celorlalti mari competitori care opereaza magazine multi-brand (Decathlon, Intersport, Hervis, Decimas, Sportisimo) si mono-brand (Nike, Adidas, New Balance, 4F, Salomon).

Ultimele postări

Este avantajoasă reconversia unui spațiu de birouri în clădire medicală?
Este avantajoasă reconversia unui spațiu de birouri în clădire medicală?

Clădirile ideale pentru o reconversie în domeniul medical ar trebui să aibă o mulțime de locuri de parcare gratuite sau să fie accesibile cu mijloacele de transport în comun. Tipul de clădire cel mai potrivit pentru reconversie îl constituie cel cu mai multe etaje, care pot fi transformate, parțial sau pe rând, în facilități care găzduiesc o varietate de cabinete medicale și laboratoare auxiliare.

Citește mai mult
Redefinirea spațiilor de lucru moderne: importanța tehnologiei în amenajarea unui spațiu de birouri
Redefinirea spațiilor de lucru moderne: importanța tehnologiei în amenajarea unui spațiu de birouri

Multă vreme, amenajarea spațiilor de birouri a fost pur și simplu legată strict de confortul fizic - scaune ergonomice, săli de ședință extinse și o estetică bună. Dar vremurile s-au schimbat.

Citește mai mult
Facilități care nu ar trebui să lipsească dintr-o clădire de birouri în 2024
Facilități care nu ar trebui să lipsească dintr-o clădire de birouri în 2024

Când vă imaginați spațiul perfect de birouri, ce vă vine în minte? Un loc vibrant, plin de verdeață și lumină naturală? Sau unul cu spații de relaxare și care asigură intimitate angajaților?

Citește mai mult
Greșeli pe care să le evitați atunci când închiriați un spațiu de birouri
Greșeli pe care să le evitați atunci când închiriați un spațiu de birouri

Alegerea spațiului de birouri potrivit pentru închiriere este o decizie critică care poate afecta succesul afacerii dumneavoastră. Locația, dimensiunea, costul și condițiile de închiriere a spațiului de birouri pot avea un impact semnificativ asupra operațiunilor și profitabilității companiei.

Citește mai mult