SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

BIROURI DE ÎNCHIRIAT UNIVERSITATE

Birouri de închiriat la Universitate, zona ultracentrala a Bucureștiului, în clădiri de birouri moderne sau vile istorice modernizate. Acces imediat la statia de metrou Piața Universitații.

Oferim spre închiriere 21 spații de birouri în imobile de birouri cu servicii profesionale de administrare și întretinere tehnica.

21 Rezultate

Spații Birouri De Închiriat Universitate

Spații de birouri de închiriat în Zona Piața Universitații, în clădiri de birouri situate în centrul Bucureștiului, de-a lungul bulevardelor Magheru, Carol, IC Brătianu sau Maria Rosetti.

Închirierea spațiilor de birouri se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezinta proprietarii.

Ordonare după:
Carol Office Building
VÂNZARE

Carol Office Building

Verificați pe hartă București, Universitate , Bulevardul Carol nr. 68, Sector 2
Cladire de birouri de vanzare, amplasata in zona centrala a Bucurestiului, pe Bulevardul Carol I numarul 68. Beneficiaza de accesabilitate si pozitie excelenta, ..
  • min 1.141 - max 1.141 m2
  • Actualizat: 3-06-2020

Clădiri de birouri Universitate

Clădiri de birouri in zona Piața Universitații - Magheru cuprinde oferte actualizate cu spații de birouri de închiriat în centrul Bucureștiului cu adresă exactă, suprafata disponibila, poze si planuri.

Platforma online www.spatii-de-birouri.ro conține cea mai mare ofertă de birouri de închiriat din România, cu peste 400 oferte în Romania, mare parte în București, Cluj Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara și celelalte orașe principale din România.

Serviciile de selecție a spațiilor de închiriat din zona Pieței Universitații, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea birourilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Selectează birourile de închiriat din zona Pieței Universitații prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii.

Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!