Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

https://www.spatii-de-birouri.ro/images/osproperty/properties/183/medium/18315187892961.jpg" Optica Business Park Calea Buziasului 11A, Sud, Timișoara +40 21 408 0300 https://www.spatii-de-birouri.ro/images/logo/spatii-de-birouri-logo.png

Spații birouri Timișoara, parc de afaceri

Optica Business Park

Calea Buziasului 11A, Sud, Timișoara
Actualizat: 16-02-2018
CONDIŢII DE ÎNCHIRIERE
FĂRĂ COMISION
AGENTUL REPREZINTĂ PROPRIETARUL
  • Disponibil minim: 0 m²
  • Chirie de bază: la cerere / on demand
  • Disponibilitate : 100% inchiriat

Informaţii clădire de birouri

Optica Business Park este amplasat în partea de sud-est a municipiului Timișoara, pe Calea Buziașului, parte a zonei industriale și de birouri dezvoltate la ieșirea către Moșnita. Parcul se găsește la 500 de metri distanță de sensul giratoriu Piața Gheorghe Domașneanu.

Zona a cunoscut o dezvoltare importantă în ultimii ani, atrăgând investiții majore din partea Continental Automotive (producție și centru R&D), Lisa Draexlmaier, Saguaro, TRW Automotive, Elbromplast etc. Zona are un caracter mixt care include industrial, birouri și rezidențial.

Locația are o accesibilitate bună, având access direct la bulevarde majore către celelalte zone ale orașului (Calea Stan Vidrighin, Bdul. Iosif Bulbuca, Str. C.Prezan, Calea Buziașului). Transportul public este reprezentat de o stație de tramvai (linia 4) amplasată chiar în fața parcului, asigurând conexiunea cu zona ultracentrală și restul mijloacelor de transport.

Optica Business Park este închiriat către companii internaționale de prestigiu precum Continental, Linde Gaz, Microsoft si ZTE.

  • Status: clădire finalizată
  • Dată finalizare: 2015
  • Niveluri: P+3
  • Suprafaţă închiriabilă: 11.200 m²
  • Parcare (număr spaţii): 100
Facilități
HVAC
Tavan Suspendat
Paza 24/7

Contact

Proprietăți asemănătoare

Electrotimis
ÎNCHIRIERE

Electrotimis

Timișoara, Sud
0 m²