SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

+40 21 408 0300
office@activpropertyservices.ro
Str. Doctor Carol Davila 34, Etaj 4, Sector 5, Bucureşti, România

Căutați spații de birouri mici, lângă metrou, birouri de închiriat în centru sau în nordul Bucureștiului?

ACTIV Property Services este una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România, furnizând servicii de închiriere de spaţii de birouri şi spaţii comerciale. Activăm la nivel național încă din momentul înființării în anul 1993 şi am fost partenerul local al Cushman&Wakefield în perioada 1995-2016. Avem sediul central în București și două birouri regionale în Timișoara și Cluj-Napoca.

 

Oferta noastră de birouri de închiriat include spaţii de birouri în centrul oraşelor mari din România precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov sau Oradea, etc., dar și în zone în care s-au construit clădiri de birouri moderne cum ar fi zona Barbu Văcărescu, zona Nord, zona Pipera, zona Grozăvești, zona Vest. Serviciile imobiliare oferite includ consultanţă pentru închirierea de spațiu, relocare, extinderea / restrângerea spațiului ocupat, renegocierea chiriei, negocierea condițiilor de părăsire a locaţiei etc.

 

Spațiile de birouri din acest site sunt actualizate în permanenţă cu oferte în cele mai reprezentative clădiri de birouri noi clasa A şi clasa B din România, precum şi în clădiri istorice renovate și amenjate pentru birouri şi spaţii comerciale. Pe site sunt publicate peste 140 de proprietăți pretabile tuturor tipurilor de utilizatori, de la spaţii pentru mari ocupanţi, la spaţii mici de închiriat.

Birouri de închiriat în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca si alte orase. Consultaţi lista actualizată:

ACTIV Property Services SRL Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Str. Doctor Carol Davila 34, Etaj 4, Sector 5, Bucuresti, România +40 21 408 0300 https://www.spatii-de-birouri.ro/images/logo/spatii-de-birouri-logo.png 0 https://www.spatii-de-birouri.ro/images/logo/spatii-de-birouri-logo.png

ȘTIRI

ÎNCHIRIEREA UNUI SPAȚIU DE 600 M2 CĂTRE DIEGO ÎN MEGA MOBILA MALL BRAȘOV
Joi, 18 Mai 2017
ACTIV Property Services a intermediat închirierea unui spațiu comercial cu o suprafață de 600 m2 către rețeaua Diego, spațiu amplasat în cadrul Mega Mobila Mall - noul centru de mobilă și amenajarea casei din Brașov. Citește mai mult